elinrosen

Alla inlägg den 21 september 2010

Av Elin Rosén - 21 september 2010 20:18

Onsdag middag. Var och åt för en stund sen och käkade lite pasta och sallad och så smakade jag en amerikansk korv med bröd.

Inte lika god som hemma.

Nyvaken var jag också eftersom jag precis hade sovit en timme innan jag gick dit.


Jag är trött idag. Kunde inte somna när jag hade lagt mig igår så jag låg och vred och vände på mig ett bra tag. Upp kl 8 imorse, trött som ett svin.

Jag gick till frukosten och tog mina vanliga bagels och mina vanliga flingor. Vad hände med att orka äta nyttigare? Pastan idag var iaf ett steg i rätt riktning. Nu ska jag äta upp mina chips och den chokladen jag har här och sen ska jag inte äta choklad eller chips tills mitt paket kommer!


Vi hade ju prov idag, och det kan ha gått hur som helst. 50 frågor med multiple choice, så det är iaf bättre än att behöva skriva svaren själv. var klar ca 40 minuter in på lektionen så sen gick jag.


Skypade med Marie och Maja ett bra tag idag, det var skönt!

Pratade med mamma, pappa och Iza också en sväng. Inte så länge idag dock.

Eller jag ringde faktiskt precis upp mamma bara för att prata lite. Fick lite hemlängtan där ett kort tag.


På engelskan idag så var vi en sju åtta stycken som fick gå, och vi var dom enda som har varit i tid och inte kommit försent en enda gång, så jag antar att hon höll kvar dom andra för att skälla lite på dom och poängtera vikten av att komma i tid.

Komma i tid är A och O för mig, och speciellt när det kommer till skolan!


How to change things when change is hard, det är en bok som alla på skolan läser denna terminen, och i varje klass ska man göra någon uppgift som har med denna att göra. Det är faktiskt en ganska intressant bok, nu har jag ju inte läst färdigt den men so far so good.


Nä denna dagen har väl inte varit så himla givande känner jag,

på träningen idag ska vi spela väldigt mycket, får väl se om det blir anfallare idag igen haha.


Nej nu ska jag göra mig iordning! Träning om en timme!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 21 september 2010 04:43

MÅNDAGSÅNGEST! Haha nä det har jag väl egentligen inte så direkt.


På lektionen idg så fick vi reda på vad vi fått på provet i International Business. Jag hade fått 80%, det är typ B-. Jag är ganska nöjd.


Och fy fan vilken tuff träning vi hade idag. Helt galet. Högt tempo krävdes annars skulle vi få springa extra. Vi sprang ändå på slutet men ändå. Jag var galet trött i kroppen, plus att jag hade ont i huvudet. Så när träningen var slut var jag nöjd över att jag hade fixat den, och så.


Efter träningen gick jag och Annelie en sväng till poolen, sen till mitt rum för att duscha och sen till cafeterian för att äta!

Nu när jag har gått upp i vikt så ska det bannemig bli ändring. Mer löpning utöver träningen, och ändra kosten litegran. Jag ska till exempel prova att smaka något nytt varje dag, och idag testade jag Baked Sweet Potatoe! inte min grej, men jag smakade iaf! Och sen blir det till att dra ner på bagels och frosties, äta lite nyttigare flingor, dra ner på läsk och twix kanske.

Jag ska ge det ett försök iaf!

Visst beror det på maten, jag anser iaf att det borde vara lite muskler också så mycket som jag tränat dessa sex veckorna!


Ikväll har det blivit plugg. har prov imorgon i marketing, kuuuul. Nej men jag FÖRSÖKER att inte ha så höga krav angående provet imorgon, sen får vi väl se om det lyckas.. Det är bannemig inte lätt.. :( 


Nä nu blir det sängen, jag är trött.


  Du vet väl om att du är värdefull

Att du är viktig här och nu

Att du är älskad för din egen skull

För ingen annan är som du <3



sov gott,

xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards