elinrosen

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Elin Rosén - 7 februari 2011 01:47

Ja nu har det gått ett par dagar sen sist!

vet inte riktigt vart jag ska börja! Men ja, får väl bli en liten redogörelse för varje dag som gått!


Torsdag: På kvällen spelade vi ju inomhusfotboll, det var hur kul som helst! Vi körde mixade lag, fyra minuters matcher, först till 2 mål eller ja vinst, oavgjort åkte båda lagen av! Tror vi var 18 st som spelade! Körde med små mål, inga boller över huvudhöjd, och vi körde med väg:P haha :P Sjukt kul! :) Tanken var att vi skulle gå till John Bull, men vi pallade inte, så jag, Jossan, Jokki och Annelie satt inne på mitt rum och tittade på Johan Falk filmer! Kom inte i säng förrän klockan var framåt halv tre tror jag, och sen skulle jag ha lektion kl 8 på fredagmorgon! yay!


Fredag: Gick upp tio i åtta, klädde på mig, borstade tänderna och gick till lektionen! Vi hade i stort sett bara workshop, dvs vi sitter i grupper och ska ge varandra respons på våra uppsatser, funkar inte kanonbra när man sitter med två killar som knappt vågar öppna käften! Så efter lektionen bad jag läraren läsa igenom min essay och ge lite feedback.Kändes skönt att få lite positiv feedback också!

Sen skulle vi ju ha fitness träning kl 11.. Och idag hade våra kära tränare bestämt sig för att DÖDA OSS! Vi körde alltså fitnessen på beachvolleybollplanen, där körde vi 5 minuter på varje station, första stationen jag var på så körde vi sprints, i sidled och fram och baklänges! När vi kör detta så kör vi 20 sek och vila 10 sek. Man blir helt död! Andra stationen blev det stegen, hoppa in och ut jämfota, med ett ben and so on! SJukt jobbigt! Ju mer du hoppar ju djupare blir sanden och desto djupare sand, desto jobbigare! Tredje stationen skulle vi hoppa över en pinne som bara var kanske 5 cm över sanden, hoppa jämnfota i sidled, hoppa fram och tillbaka jämnfota också! Helt galet.. Sista stationen, små häckar att hoppa över, och dom ökade i höjd successivt, jag kunde fan inte lyfta knäna så högt, helt jävla omöjligt när man har kört tre stationer innan! När vi kört alla fyra stationerna fick vi 4 minuters vila och dricka. Sen var det bara på det igen! Nu körde vi som en fyrkant, på en sidan körde vi jämfota hopp med höga knän(omöjligt), sen sprint, sen utfallssteg, sprint och så höga knän igen. Detta körde vi hur länge som helst kändes det som.. Sen var vi bannemig inte klara efter det heller! I 1 minut och 30 sek skulle vi köra sprints från långsida till långsida.. Helt absurt! Och så skonade Coach oss lite sen, vi behövde "bara" göra 250 situps istället för 300! Schyssta klubben liksom! Allt detta gjorde vi i stekande sol.. Det var till och med en av killarna som spydde!

Efter det så gick i sort sett alla och hoppade i poolen! det var fruktansvärt skönt!

På dagen blev det sen inte så mycket gjort, jag gick med tjejerna till Panera och åt lunch, och sen på kvällen så och på kvällen stack jag, jossan, helen och jokki till Duffys och käkade! Sen efter det så blev det film, vi började inne hos mig men sen fortsatte vi inne hos Jokki!


Lördag: Denna dagen blev det bannemig inget vettigt gjort! Jag bara läste, satt vid datorn, sov lite, tittade på tv, läste, satt vid datorn and so on! Inte förrän det var dags att göra sig iordning för utgång blev det ngt produktivt gjort! :P Vi satt här på dormsen och hade lite frågespel och så, sen bar det iväg till två tjejer som hade födelsedagsfest/förfest! Sen drog vi downtown och hamnade som vanligt på Rooftop! Jag drack två öl på hela kvällen, men det var packat med folk på RoofTop! Sen så helt plötsligt blev det mindre crowded och då blev det liite tråkigare.. iaf, natten slutade på Ihop, stället där man käkar apgoda pannkakor! Så jag var hemma kl 5 på morgonen och somnade som en stock sen!


Söndag: Idag vaknade jag av klockan som ringde kvart över tio, Iza och dom hade kalas för lilla Fille, så vi skulle försöka tajma det med Skype! Och vad glad jag blev av det! Farmor och farfar fick jag pratat med och sett, mormor, pappa, iza, my, linus, fille, jimpa, mamma, ros-marie, ja hela högen! Efter det så blev det sen Skype  med först maja och sen marie! Underbart det med! :) Skönt att kunna få prata med alla där hemma.. Sen blev det lunch/frukost på Panera och sen dess har det inte hänt så mkt här, jag har läst, sovit, tittat på tv, och just nu pågår Super Bowl, som är väldigt hypat här i USA, det är årets match i football! Nu i halvleken hade dom en sjukt grym konsert med Black Eyed Peys, Usher och Slash! Sjukt grymt! Jag har suttit och pluggat samtidigt, har Micro prov imorgon!


Påtal om prov så har jag för första gången i hela mitt liv fått ett IG.. Jag failade mitt matteprov! Inte okej! Så nu blir det nya tag och så hoppas jag det går bättre nästa gång!


Har även bokat bil nu tills My kommer, och kollat runt lite på allt vi ska göra! Alltså det kommer bli så himla sjukt när hon kommer hit! Födelsedag och syrran kommer hit, kan det bli bättre liksom?


En annan sak som gjort mig glad är att jag inte gått upp ngt i vikt när jag varit här! Fast jag har ätit onyttigt! Och armen är helt okej nu, så nu kan jag träna ordentligt också! :) Har blivit lite inspirerad att försöka vara nyttig nu! Annelie köpte knäckebröd, musli och lite smått och gott på Ikea till mig! Och så har jag ätit världens godaste apelsiner! Florida är ju känt för sina apelsiner! Mums!


Nä, nu ska jag återgå till mitt plugg, men jag bjuder på en liten vits såhär en söndagkväll!


Vad sa biet som flög in i en vägg?

- Oh MI GADD!


haha.


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards