elinrosen

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin Rosén - 16 januari 2011 03:39

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.


intressant... stämmer väl till viss del iaf..

Av Elin Rosén - 14 januari 2011 20:44

Den engelskläraren vi har nu verkar sjukt skön! Hon är lite yngre än den förra, och verkar väldigt chill! Denna kursen handlar också mycket om att lära sig att skriva, och idag fick vi lära oss att skriva "in color" som för henne betyder att man ska beskriva saker mycker typ.. Så fick vi en liten in class writing, 4-8 meningar om ett minne vi hade om våra mor och far föräldrar!


Här kommer vad jag skrev!


" My grandparents has been together for 58 years and married for 53 years. I am 20 years old and I have seen my grandfather cry once. Me and my siblings had made a book about their life, with pictures and stories, and we gave it to them on their 50th wedding anniversary. When they opened it, and they saw what we had done, I saw tears coming down my grandfathers cheeks. I saw the way he looked at my grandmother. I truly saw how much he loved her. It was tears of joy, and love. I do not see that kind of love today, it is rare. That is why I always carry the picture of them in my mind."


Självfallet högg hon mig och jag fick alltså läsa upp detta inför klassen. Jag hatar ju verkligen att prata inför folk, men jag harklade mig och läste. Och jag fick mycket beröm för det, det enda hon sa, var typ att hon gärna hade velat höra att jag beskrev deras hår?:P För det sa hon att mor och far föräldrar har ju alltid så speciellt hår! Haha men iaf, beröm andra lektionen, gillas!


denna läraren har också valt att typ ställa in tre eller fyra lektioner på fredagar, just eftersom det är fredagmorgon kl 8..:P haha:P


Vår skrivuppgift som vi ska ha nu är att vi ska skriva en memoar, och förra gången jag skrev en memoar var när jag gick i åttan eller nian, och då skrev jag om min syster Iza, men nu tror jag att jag ska skriva om mig och farmor!


Jag är totally Glee addicted nu, tittat på det sen jag kom från lektionen imorse haha:P Ska kila till Publix nu och sen tillbaka:)


ikväll ska jag och annelie gå till Duffys, Andy kommer också, så ska vi käka lite och ha det mysigt :)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 14 januari 2011 16:19

Klockan är alltså kvart över tio en fredag, jag har lektion kl 8 på fredagar, vi fick sluta kl 9, och sen var jag och annelie ute och sprang en runda! det märks att man har varit sjuk/förkyld i två veckor!


Ska berätta mer om engelskan sen, nu ska jag inta sängen och titta på Glee och kanske sova lite till!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 14 januari 2011 03:07

Tillbaka i West Palm Beach! :)

I söndagskväll landade planet här i Staterna igen, det var en lång och seg resa, det är inte ens kul att flyga längre.. Som tur är så hade jag Annelie med mig så det gjorde saken bättre iaf!

Vi flög från Kastrup kl 9 i söndagsmorse, och åkte från Veberöd halv sex! Vi fick sitta bredvid varandra över till New York, skönt! Landningen i New York var dock inte så jävla angenäm. Jag har ju inte flugit så mycket men detta var nog det värsta jag varit med om! När vi ska påbörja landningen typ 45 minuter innan utsatt tid, så säger piloten " Its gonna be a bumpy ride down" (Någon mer än jag som tänker på låten bumpy ride där haha?) Jag hade tuggat åksjuketuggummi i början av resan, men dom håller inte så länge, typ 6 timmar. Iaf, skakigt blev det, och jag som tycker landingen är det värsta annars också gillade INTE detta. Skakigt var det, och så kom det en del rejäla luftgropar, och ni som känner mig vet att jag inte är en big fan of berg och dal banor.. Kan ju lugnt säga att jag mådde illa när vi landade och ville ta mig av planet så fort som möjligt!

När vi landat och tagit oss av planet så var det dags att ta sig igenom tullen och immigrations! Inte lika nervöst som förra gången haha! Det gick helt smärtfritt, inga problem över huvudtaget! Det dryga var att vänta på säkerhetskontrollen, det togs sin lilla tid! Amerikanare är inte direkt kända för att vara snabba när dom jobbar.. så är det överallt här.. Anyway, vi stötte på fyra andra som också skulle med samma plan som oss ner hit, från skolan då alltså. varav tre var svenska! Så det var kul och gjorde att tiden gick lite snabbare mellan flygningarna!


Landade väl här på rummet vid halv nio i söndagskväll, och insåg till mitt förtret att jag inte kunde komma online med denna datorn.. snacka om att jag svor..

I måndags började lektionerna, nu denna terminen är det lite tuffare kurser som kräver lite mer och det känns väl okej ändå.. Har ett ganska bra schema, imorgon har jag till exempel bara en lektion, dock är den klockan 8, men sen är den avklarad! Lång helg!


Jag har äntligen blivit av med min förkylning, så imorgon blir första träningspasset sen jag kom hit! Jag och Annelie var i sportaffären idag och köpte lite grejer, jag köpte ett armband som man kan ha sin Ipod i när man tränar, ska bli skönt att slippa springa med den i handen!


Annars är det mycket att fixa, böcker, betalningar, byta rum och allmänt komma in i rutinerna.. Jag är fortfarande jetlaggad, somnar hur tidigt som helst och vaknar som ett ljus 6-7 på morgonen! Häromkvällen släckte jag lampan halv nio, och slocknade direkt och sov som en stock till klockan var kvart över sex.. Jag vill verkligen bara sova hela tiden, man är fortfarande inställd på svensktid!


Lovet hemma var bra, men man hade grejer att göra hela tiden! Men det är ändå lite skönt att komma tillbaka hit så man kan få komma in i rutinerna igen! Snart drar träningen igång med laget också, och sen kommer min kära syster My och hälsar på i två veckor när vi har springbreak! Hon kommer nog på min födelsedag, perfekt liksom! :D Jag ser framemot en spännande termin, även om det var minst lika jobbigt att lämna alla där hemma igen om inte jobbigare denna gången.. jag trodde verkligen det skulle bli lättare, men tji fick jag.. får glädja mig över att My kommer och hälsar på, och sen att jag får en låååång sommar med alla där hemma!


Nu är klockan kvart över nio och jag skulle kunna knoppa in nu på studs. Istället ska jag kolla lite på Glee igen, och sen ska jag sova!


Fick tillbaka laptopen idag, därför jag inte har bloggat btw, har inte orkat skriva på amerikansk dator..


Nu kommer ni få mer att läsa, det garanterar jag! :)


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards