elinrosen

Alla inlägg den 28 mars 2012

Av Elin Rosén - 28 mars 2012 20:52

Idag hade jag ett väääldigt tålamodsprövande samtal, och det satte verkligen mina nerver på prov.. Tyvärr kunde problemet aldrig lösas och jag fick lägga på med en inte helt nöjd kund.. Men förhoppningsvis kan kontoret hjälpa kunden istället för jag fick ringt upp och pratat med dom och dom skulle kontakta kunden.. Nu har jag lyckats få ett par samtal som vara mer än 40 minuter och då börjar dom bli lite långa.. När det behövs testas många olika lösningar... Men men, dagarna på jobbet går fort iaf, rätt som det är är det tid att gå hem :)

Nu ikväll har jag till och med förberett vad jag ska ha på mig och fått det godkänt av Andreas och han sa att det såg Classy ut så det borde nog bli bra..:) Så slipper jag stressa och stirra imorgonbitti över att jag inte känner  att jag hittar något att ha på mig..:)

På morgonen nu har klockan ringt 05.45 och jag kör till bussen 06.30...Woho Det är om jag börjar jobba 7.45 då.. Men sen har jag vissa dagar också som jag inte börjar förrän mellan 9 och 10 så det är lite skönt..:)


Igårkväll var det den första riktigt fotbollsträningen, eller ja, jag tränade ju förra veckan också men då var jag bara med på uppvärmningen men igår var jag faktiskt med i stort sett hela träningen, även om jag tog lite pauser då och då för att orken tröt eller när jag kände att det blev övningar som jag kanske hade belastat benet för mycket.. Men vilken lyckokänsla jag gick hem med igår.. Så himla underbart det är att äntligen få känna att jag är på väg tillbaka på planen... Finns verkligen inget bättre än att spela fotboll.. Och jag är som absolut lyckligast när jag får göra det, jag menar inte att jag inte är lycklig annars men just när jag får spela fotboll, det är något alldeles speciellt för mig..


På fredag är jag ledig så imorgon är det egentligen fredag på jobb för min del då..:)


Sitter just nu och tittar på Milan-Barcelona, och jag måste erkänna att just nu är det Barcelona som har övertaget, men jag vill verkligen att Milan ska vinna för jag unnar verkligen Zlatan att få den där Champions League titeln! Och Barcelona hade en sjukt bra frisparksvariant som ingen var med på överhuvudtaget, men sjukt imponerad av den iaf ..:)


Nä, nu ska jag fortsätta glo på fotboll och sen sooova! :)


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards