elinrosen

Alla inlägg under november 2010

Av Elin Rosén - 24 november 2010 01:38

Haha, jag sitter och kollar på snövit på youtube.. Tio minuters avsnitt med väldigt bra kvalitet faktiskt! :) Gud vad jag längtar till Fille börjar uppskatta att titta på film! :)


Idag har det inte hänt så mkt nytt här, eller jo, det borde väl vara att vi INTE får låna Danielles bil och därför INTE kan ta oss till Key West... Tydligen var det ngt med försäkringar att göra.. Ja vad ska man göra? Inte så mkt..  Får väl se det från den ljusa sidan, vi har mer tid till att plugga inför våra finals! Och det kommer behövas! Jag har precis suttit och läst igenom 7 kapitel i vår grammatik bok på engelskan.. Har grammatikprov nästa fredag.. Och till på tisdag har jag tre grejer som ska vara färdiga.. OCh sen lite annat också.. Men vet ni vad? Om man lägger manken till nu så går nog tiden fort och då är jag snart hemma och kan äta svensk mat!

Var på gymmet idag, körde 20 minuter crosstrainer, och imorgonförmiddag ska jag ut och gå en lång runda, jag har inte lektion förrän 12.30, och sen efter sista lektionen ska jag och Annelie springa en runda och sen köra ett pass på gymmet! Och även avsluta med kondition på gymmet!


Jag har för övrigt träningsvärk lite överallt idag, och ont i rumpan efter mitt fall vid muren igår..


Idag fick jag skypat med först My, sen Maja och sen Marie!

My skrattar gott åt att jag har svårt för att knäppa hennes kläder..

Maja är saknad!

Och av Marie fick jag höra att Aagje är utlånad.. Och vet ni vad? Även om hon aldrig varit min på riktigt, så fick jag fanimej tårar i ögonen när Marie berättade det.. Aagje gumman.. Som gärna låg väldigt nära i sängen, och som alltid ville gosa, och som var en pärla att träna med, så villig att vara till lags.. Som hatade när någon tog för mycket på hennes öron, som älskade sin boll.. Som gärna snodde alla andras märgben så hon kunde samla på dom.. Som jagade rådjur och harar till mattes förtret, men som även kunde vända på en femöring när man kallade.. Frid och fröjd.. Jag är oerhört tacksam över att jag fick börja min "hundkarriär" med Aagje, bättre läromästare kunde man nog inte haft! Även om det bara blev två lydnadsklasstävlingar så har jag lärt mig mycket om hundar genom Aagje, och hon är en väldigt god representant för sin ras!


Fina gråmulen.. På vinterpromenad i Vomb med Petras grönisar! Kan man bli mer vacker?

  Sötnosen eller Grånosen kanske man ska kalla henne  

Jag saknar hundarna, det gör jag verkligen! Och jag är övertygad om att jag kommer ta upp det i framtiden, så hundbiten har jag blivit! Och nu är det valp planer på G, intressana kombinationer som ska göras och dylikt.. Jag saknar det.. Det var väldigt många hundar som passerade igenom mitt liv under tre år, och jag lärde mig något av alla hundar, det är jag övertygad om! Saknar att träna hund på helgerna med Marie, saknar att åka runt och träffa hundmänniskor..Alla gånger vi var på läger, Blacknecks, Målilla, Trettonhelgen,Vixaxläger.. Målilla lägret var första gången jag var iväg själv med hundarna.. Körde själv upp, tre hundar i bilen, delade rum med två trevliga tjejer, och nu fick man verkligen känna på hur det är att vara på läger! det ska rastas, ge mat, rastas igen, klappas om, och se till så vovvarna har det bra.. I miss it!

Målilla gav mig verkligen en kick, synd att jag åkte hit annars hade det nog blivit fler lydnadstävlingar! Vilken pärla hon var!


Ja lite hundfunderingar såhär en tisdagkväll..


jag ska väl snart knoppa in, läsa lite till hade jag tänkt och kanske städa lite, det ser ut som ett bombnedslag som vanligt på mitt rum..


xoxo,

Elin


Av Elin Rosén - 23 november 2010 03:41

Sitter just nu här i min lusekofta som kom i paketet idag och lyssnar på julmusik.. Det behövs för att komma i lite julstämning! På söndag är det första advent och då är det julskyltning i byn där hemma.. Första gången på 20 år jag missar en julskyltning.. Känns lite underligt.. Jag brukar alltid gå ner där en sväng, sen går man hem till mamma eller pappa och dricker glögg och äter lussekatter och pepparkakor med vänner och familj.. Det känns lite konstigt att man går här i värmen och det närmar sig jul.. Hemma hade jag redan hunnit baka lussekatter hos farmor och lyssna på julmusik om och om igen.. och förmodligen hade jag hunnit äta en hel del vörtbröd, visst har vörtbrödet kommit mamma? Jag har lite hemlängtan, men jag ser även fram emot att komma hem, och det är lite skillnad på det! Eller hur pappa?:)


Jag var då ute på en powerwalk innan idag! det var skönt! 35 minuter blev det! Lite känning i benhinnorna bara, men det får man väl när man går på asfalt! Fick dock ett skoskav, fattar inte varför egentligen, har ju haft dom ända sedan i början utan att få skav? Anyway, när jag kom tillbaka och skulle klättra över muren så klättrar jag upp, och då är det bara en kundvagn man kan klättra ner på.. Jävla skit tänker jag.. Ser att det är två killar som spelar tennis och jag tänker, inte fan tänker jag klättra på en jävla kundvagn! Så jag hoppade, och det med besked för jag trillade.. tog emot med handen, svär, tittar upp för att kolla om någon såg det och sen går vidare och hoppas på att killarna inte såg det.. :) Haha och jag skrev detta till sunken på fejjan för jag visste att hon skulle garva, och det gjorde hon! :) Tycker dock My ska dela med sig av sin garderobshistoria för hon påstod att hon inte är klumpigare än mig.. :)

Fallet resulterade i två blodblåsor på handen, som ni kan se här...


 


När jag kom tillbaka och hade ätit lite och så så skypade jag med Wicky! :) Lika härligt varje gång och nu är det drygt fyra veckor kvar tills vi ses! Längtar så! :)


Sen var det dags för lektion kl 2! Segaste lektionen på hela veckan, International Business... Idag kom han på Jokki med att somna på lektionen haha :D Det slår aldrig fel på att hon somnar minst en gång på dom lektionerna haha:) Hon är så söt! :)


Efter lektionen, där vi även hade prov, så skulle jag och Annelie gymma! Så vi började med att köra 10 minuter på crosstrainern som uppvärmning! Sen satte vi igång med situps! Vi kör normalt sett 50 vanliga och sen kör vi lite olika varianter! Körde även några på pilatesboll, blev väl 250 st tror jag?`Vi körde även lite utfallssteg och knäböj! Sen var det dags för att gå ut och köra igenom armarna! Blev ett rejält pass där och jag hoppas på träningspass imorgon! Körde även lite rygg, och sen avslutade vi med lite mer utfallssteg och knäböj och sen 5 min på crosstrainerna!


Sen blev det dusch och käk och sen biblioteket för att göra ännu en onödig datorläxa!


På vägen tillabak kollade jag senom jag hade fått paket och det hade jag äntligen fått! :) yay! Nu behöver jag ju inte använda mitt underställ och vantarna och mössan men ändå.. Kanske kan använda underställströjan när jag tränar så jag svettas mer? Skulle det funka tro?

Fick lite shorts linne och en kjol, med nöd och näppe det passar.. 8 kg upp.. svullot här..jag har aldrig gått upp i vikt innan, kvittar hur mkt skräpmat jag levt på, och hur lite jag tränat. inte ens när jag var skadad i två år gick jag upp i vikt. Tre veckor i stockholm sommaren 08 och jag levde på pommes och rörde mig ingenting! Gick jag upp i vikt? Nej. Jag kan kränga hur mkt godis som helst och annat onyttigt och inte gå upp i vikt.. Och så kommer man hit och det räcker att man tittar på maten så går man upp.. Det gör faktiskt att självförtroendet och självkänslan får sig en törn.. När man inte kan knäppa shortsen man hade med sig hit, eller när linnet sitter som ett korvskinn.. Tur jag kan uppdatera min garderob lite sen när jag kommer hem..


Men nu blir det ett ryck med konditionsträningen och maten innan jag åker hem.. det är maten som är det svåraste.. ni ska se maten i cafeterian.. usch.. och jag har inte råd att handa mat hela tiden, handlar lite frukt då och då..


nä nu till något roligare.. Eftersom jag glömde min kamera förra helgen så har jag nu fått lite bilder av Johanna:)

det här är dock några veckor sen när det var galaj hos golfkillarna:)

  Och här gör jag då ett så kallat keg stand, det syns inte så bra, men det är jag upp och ner iaf! :)

 

Och här försöker jag hämta andan efteråt haha..:) det behövdes! Stå upp och ner och bara svälja så mkt öl som möjligt, kanske inte mitt bästa beslut jag tagit, men kul hade jag iaf:) Och full blev jag! :)

 

Här har vi Johanna, Annelie, jag , Ceci och Juan, ceci fyllde 21 den dagen! :) Här är ju 21 den stora grejen.. weird.

 

Ja och den här bilden får väl lite symbolisera hur den kvällen såg ut haha! :)

 


Nä nu är det nog dags att börja dra sig mot sängen, börjar tidigt imorgon!

Ska skypa med My imorgon, det ser jag fram emot! Jag saknar henne!


godnatt!

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 22 november 2010 15:50

Godmorgon! Nyligen uppstigen är jag! :)


Igårkväll blev det som sagt pannkakor hos Annelie, lika gott som vanligt! :)

Sen skulle vi sticka iväg och kolla på bio, äntligen skulle jag få se harry potter!

Alltså ni skulle sett biosalonge.. Här är det inte trångt om benen, största biosalongen jag någonsin sett, man kunde fälla sätena och lute sig tillbaka, gudomligt sköna stolar! :) Men sen är vi ju i USA också.. Här kostar det ca 70 spänn att gå på bio, billigare än hemma dessutom! :P


Och filmen var sååå bra! Läste ju precis ut sista boken igen för typ 3 gången, och den levde verkligen upp till förväntningarna! Jag tänker inte spoila något, eftersom jag vet att Marie läser bloggen och hon vill också se filmen:P Men jag var helt exalterad igår innan vi skulle se den, och det var jag bannemig fortfarande efteråt också!


Nu ska jag sticka ut på en powerwalk hade jag tänkt, i eftermiddag blir det kondition och styrka på gymmet! :)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 21 november 2010 22:32

Söndag! En vecka kvar till första advent! Galet!

Idag ställde jag ingen klocka så jag vaknade vid halv elva! perfekt! En timme senare gick jag till Annelie för vi skulle springa och sen plugga vid poolen!

Sprang en runda, fick kramp i både vader och under fötterna.. dags för nya joggingskor, dom här är ju välanvända här, inte bara att jag sprungit i dom, men även gått i dom väldigt mycket.


Sen tog vi oss till poolen.. skönt, läste lite, solade lite, läste lite, somnade! Läste lite till och nu är jag här..


Ska gå tillbaka till annelie vid sextiden, vi ska göra pannkakor och sen ska vi försöka gå på bio! :) Se harry potter at last!


Ska hoppa in i duschen nu och sen vila lite!


be back later!



xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 21 november 2010 05:16

Idag har varit en skön dag även om jag varit trött! :)


Började med att klockan ringde halv nio, och då hade jag sovit8 timmar drygt, fastnade i en bok på natten självklart..

Skulle träffa Annelie halv tio för att springa och sen träna! Vi drog ut på vår runda som tar drygt 20-25 minuter beroende på hur snabbt man springer! Sen in på gymmet där jag körde mkt för armarna och lite situps och sen avslutade vi med 20 minuters kondition till, jag på crosstrainerna och annelie på cykeln!


Efter det skulle vi gå till Sports Authority för Annelie ville shoppa lite, sagt och gjort, vi vandrade dit! Medans Annelie provade kläder så passade jag på att ringa första pappa, där det visade sig att jag ringde mitt i middagen när han hade Anette och Patrik och jag tror Emelie också var där! Men fick pratat en liten stund iaf, pappa verkade på gott humör! :) Sen ringde jag mams också, pratade en lillen stund!


Sen vandrade vi tillbaka till skolan och jag var sååå jävla hungrig, så vi slängde i oss lite snabbt i cafeterian, hon åt äggröra och jag flingor:P Sen skulle vi kolla på baseboll..


Och pappa, du hade rätt! Tråkigare sak får man nog leta efter, skulle väl vara schack kanske! Vi stannade i tio minuter, dödstråkigt var det! Så vi gick till annelie och la oss vid poolen! Och det var nog det skönaste pålänge!

Sov en kort stund där, mycket plugg blev det inte, istället fastnade jag i den nuvarande Sidney Sheldon boken som jag redan läst ut.. Bra var den!

Sen hamnade vi i vanlig ordning i jacuzzin!:)


Sen blev det mat, i vanlig ordning för mig innebär det pasta och kylling! Sen kollade vi på weddingplanner samtidigt som vi åt och jag tog medmig två filmer tillbaka som jag inte ens har kollat på..


Andy, en av golfkillarna, frågade om jag skulle med till Chilis och äta, visst sa jag! HAn var lite bakis och ville ha sällskap:P Det var ganska skönt att få prata av sig lite! Så kom jag tillbaka för en stund sen, tjejerna här på dormsen, alltså laget, ska ut igen, inklusive Annelie! vilka partyprissar! Men idag tackade jag nej, pallar helt enkelt inte! Så ska snart kila och lägga mig och förbereda mig för ett litet träningspass imorgon, fast ska INTE ställa klockan för en gångs skull, ska bli intressant och se när jag vaknar upp!


Johanna! Förlåt! Jag har inte glömt dig, du får visst hänga med till Key West! :D Ska prata med danielle om hennes bil..;) Billigt och bra! ;)


nu, godnatt!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 20 november 2010 06:17

Calling Dr Feelgood,makes me feel good!


Jag ska villigt erkänna att jag mår bättre nu! :)

Idag har jag umgåtts med Annelie hela dagen! :)

Jag har dock varit skitrött idag, inte förrän nu som jag piggnat till lite, men bättre sent än aldrig eller hur?:)


Efter våra lektioner idag så gick jag och Annelie till gymmet, cyklade i 20 min! :)

Sen drog vi till jacuzzin och poolen och där satt vi ngn timme..

:)

Sen gick jag tillbaka för att duscha och sen träffades vi på Panera Bread för att äta litegrann innan vi skulle gå och kolla på basketmatchen! Jag åt en sallad, nyttig för en gångs skull! Jävla kaninföda..

 Vi såg bara första 20 minuterna på basketen, och jag hörde att den slutade typ 101-53 till vårt lag, så dom var ganska dåliga.. Men förra matchen var rolig att kolla på!


Annelie och jag bestämde oss för att hyra en film, och det blev Män som hatar kvinnor! :) Dock så var det med engelsk text och svenskt tal men den är ju så spännande! Och Annelie har varken sett filmerna eller läst böckerna. Tror jag får läsa om böckerna när jag är hemma över julen, några av dom bästa böckerna jag läst!


Sen efter filmen kom jag hit, och nu har jag tittat på Doobidoo, sista avsnittet! det är ju så bra:) Kan knappt vänta på att Så ska det låta ska börja! :)


Och nu är det youtube som gäller, men snart sängen, för imorgon ska jag påbörja mitt nya liv! Kl halv tio ska jag träffa Annelie för att springa en runda, sen ska vi ta ett hårt pass på gymmet! :) OCh efter det ska vi nog gå till Sports Authority och sen blir det poolen!

Och självklart så vill folk gå ut imorgon, får se hur det blir med den saken, förmodligen nyktert för min del då:P

Annelie och jag skulle börja detox, jag skulle lägga av med spriten och hon skulle byta ut ölen mot vin, det gick inte så bra, annelie blev asfull igår och jag drack en shot och en öl! haha! :)


nu är 26 dagar kvar tills jag kommer hem, och jag ser såå framemot att komma hem! Ge mig mat! :)

Nästa vecka är vi lediga fyra dagar, och det vankas tydligen Thanksgiving middag hos golfkillarna! Och ev en dagsutflykt till Key West med Annelie! :)


För övrigt så är folk verkligen inte vad dom utger sig för att vara alltid, och idag fick jag höra en sak som faktiskt gör att jag inte har så mkt dålig samvete längre!


 


Vilket positivt inlägg detta blev då, men nu ska jag faktiskt sova! :)


godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 19 november 2010 00:33

Ja och vad har man åstadkommit denna dagen? Gjort en datorläxa som skulle vara färdig innan klassen imorgon.. Tvättat.. det är nog det vettigaste jag gjort..


Fick skypat lite med My innan, ja och Mamma och Iza också för den delen. Men när jag skypade med My så fick jag gråtit lite också.. Och jag vet att hon tycker det är jobbigt när jag gråter för då gråter hon också. <3


Jag skulle stuckit ut och sprungit idag, men det började regna. Tam ursäkt jag vet, men jag är inte rikigt som jag borde vara just nu. haha nu kommer folk säga haha det är du aldrig haha.


Men ja, annars har jag bara suttit här, inte hade jag fått något paket idag heller:( Farmor hade dock fått brevet som jag skickade förra veckan! Men hon hade inte öppnat det när vi pratade i telefon..


Blev en snabbis i telefon med pappa också!


Ikväll ska vi iväg och spela poker, så det är dags att hoppa in i duschen och sen sakteligen göra sig iordning..


My, när jag kommer hem så behöver jag lite av detta, Okej?




Suck suck suck.. Jag måste även skärpa mig med maten.. Jag är sååå trött om dagarna..inte okej..


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 18 november 2010 18:22

Jajamän.. Det är inte så jävla lätt alltid, just nu har jag kopiöst med hemlängtan, jag vill bara vara för migsjälv och vara osocial resten av tiden här..


Roses are red, violets are blue,

but a face like yours, belongs to the zoo,

dont feel sad, dont feel blue, frankenstein was ugly too  


xoxo,

Elin.


Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards