elinrosen

Alla inlägg under oktober 2010

Av Elin Rosén - 20 oktober 2010 02:32

ja detta är allt ni får av mig ikväll. Jag har bada jacuzzi och lagat mat med Annelie och nu ska vi kolla på film..


och jag har kommit in i en tänkarperiod igen.. jag har en specifik grej jag tänker på.. och det är fan itne lätt.


Jag saknar alla där hemma extra mycket ikväll.


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 19 oktober 2010 19:00

Så går låten som Geir sjöng i Idol, den är bra.


Och jag saknar faktiskt mina systrar jättemycket! Ja jag saknar ju alla där hemma men lite syskontid hade verkligen inte skadat nu!


Iza, en trip down memory lane, då ska man berätta anekdoter, typ speciella minnen och visa bilder! :) Så det så:P Bättring på det:P Då berättar man liksom om alla gånger vi julpysslade hos farmor och farfar och ställde upp en väldig röra eller när vi skulle måla ägg till påsk, eller om när jag, helen och linus fick åka med farmor och farfar till blekinge och vi busade så mkt i baksätet att helen fick en fläskläpp typ:P


Sunken, vem vill inte vara hos mig just nu?;) Nä men jag förstår er, är ganska glad över att jag går i shorts och linne om dagarna:P haha :P


Idag fick jag skypat med Moster Lotta och Kusin Rickard igen, jag loggade in på Skype för att jag skulle prata med Marie, men så ringde jag upp Moster Lotta så vi pratade i en ca 40 minuter igen:) Så himla härligt:) Hoppas på att få kunna prata med mormor också snart igen:) Så småningom kanske pappa och mamma får igång sitt skype också:)


Pratade sen med Marie också, blev väl en halvtimme sammanlagt, och det är lika härligt varje gång!


Vi har nu fått betyg i alla våra ämnen, vart vi ligger och så, och jag ligger på ett B i alla ämnena! Det är jag nöjd med även om jag kanske kan höja mig litegrann i något ämne:) Im keeping up the good work:)


Jag skulle gå och handla för en stund sen, vad vet jag väl egentligen inte, men iaf så hade dom tagit bort SJpallen på andra sidan muren så då kände jag, nä jag pallar inte släpa dit en pall när jag hade hoppat över så jag vandrade tillbaka till rummet och sket i att handla. Kanske bra det för då kommer jag iaf inte hem med ngt onödigt:P Kände mig lite sugen på choklad där nämligen:P


Tycker gott min kära mor och familj kan konversera lite med farmor om att skicka ett paket till snart(A) Med lite svenska tidningar, högklackade skor och varför inte lite choklad(A)


I eftermiddag är det träning, jag ska försöka mig på att köra lite lätta passningar idag och sen efteråt ska Annelie och jag gymma! Och ja pappa, jag ska se till att vara ordentligt uppvärmd och ta det lugnt.. :)


Jag funderar på om jag ska powernapa, men jag har inte bestämt mig än..:P haha :P

För jag hade lektion kl 8 imorse, och jag hade ställt klockan på tio över sju för jag tänkte anstränga mig lite och ta på mig en snygg tröja och sminka mig och lite sånt, men nä, jag orkade inte idag heller, gick upp kvart i åtta, tog på mig mjukisbyxor, tröja och en tjocktröja och sen gick jag till lektionen;P Har även glasögonen på mig idag med, en tjej i laget kände knappt igen mig när hon mötte mig utanför skolan haha:P


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 19 oktober 2010 00:45

Ja det gör ju tydligen det..

Det blev jag varse om idag när jag dagen till ära hade tagit på mig mina snygga glasögon och låter ögonen vila från linserna:)

 


På vår International Business idag fick vi tillbaka våra midterms prov..

jag skulle gärna vilja ha en trumvirvel här! *brbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbbr* okej det där ska föreställa en trumvirvel, bara så ni vet.


 

Och här står det då att jag fick 47 rätt av 50 möjligt vilket gav mig 94% rätt på provet! Fattar ni? Det är ett A! Högsta betyg! Fy fan vad glad jag blev! Jag blev så glad att jag var tvungen att ringa mamma på en gång!


Dock så gick det inte så bra på mitt engelskmidterm, men eftersom jag hade lagt fokus på matten och på international business så är det inte så big deal, jag valde det ju själv. Och det betalade ju sig verkligen, jag skrev 94 % på international business och sen skrev jag 84% på matten, och mindre bra på dom andra två proven jag hade. Men jag hade valt att inte hetsa upp mig över det, i engelskan har det ju gått hur bra som helst på det andra liksom.. Nya tag till nästa prov helt enkelt!


Men jag går och svävar här, jag är så himla glad över det! Jag skrev bäst av alla svenska tjejer i klassen, annelie skrev 92% , hon är också så duktig och förtjänar det! Eftersom veckan var så pissig så känns det kanon nu! GAAAH!


Så glad. haha:)


Och nu ska jag kila ner till tvättrummet och flytta min tvätt till torktumlaren:) Härligt måndagsnöje! :P denna veckan är lugn med läxor och sånt, så himla skönt att kunna ta det lite lugnt:)


  detta sysslade jag med igår, skrubbade mitt handfat med ett desinficeringsmedel, och man kan klart se stora skillnader på min vask till höger och på danielles till vänster.. Det blir så himla äckligt fort.. Och ni ser plattången i mitten? den använder danielle varje dag och hon fäller något så fruktansvärt och hon plattar bla sin lugg, så det är hårstrån ÖVERALLT i badrummet, vidrigt. Hennes hår är mörkare än mitt, därför ser jag att det är hennes haha! Och jag fäller faktiskt inte så mkt.. så d så! :P


Nä nu kallar tvätten, kom på att jag har lite torka på bildsidan, vettifan vad jag ska fota om dagarna eg:P


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 18 oktober 2010 19:16

Jag kommer lätt vara nya Hulken när jag kommer hem. Även om jag och Annelie sket i gymmet så sprang vi iaf 3.2 km. Och vet ni vad jag gjorde igårkväll? Bara för att jag hade tråkigt?

Jo jag gjorde bannemig 75 armhävningar, tåhävningar och så städade jag badrummet:P Bara för att jag hade en tråkig söndagkväll haha:P så jag har faktiskt lite träningsvärk av dom där armhävningarna:P


Jag gick och käkade lunch i cafeterian idag, min standard lunch, en wrap med kalkon och sallad i! Tänkte det räcker nog inte med ett äpple till lunch.. Och nu fyller jag på med lite yoggi och flingor inför en lektion som förmodligen kommer bli tråkig som fan..


Nu sitter jag och försöker lyssna på Malmös match, men dom sänder från en jävla mobiltelefon för dom hade tekniska problem.. Så det är skitdåligt att lyssna, ingen bra kvalité alls.Framåt Malmö!


Och jag har btw inlett övertalning att en spelare ska komma hit nästa år.. hade varit kanonkul!


Och jag vilar faktiskt ögonen från mina linser idag, gäller att passa på när vi inte har träning, ganska skönt faktiskt:)


xoxo,

Elin


Av Elin Rosén - 18 oktober 2010 15:32

Inatt drömde jag en dröm som jag önskade att jag inte hade drömt.


Ja då var man vaken till en ny dag igen då:)

Om ca 45 minuter ska jag träffa Annelie för då ska vi springa och sen ska vi gymma:) Eftersom vi har dagen av idag:)


Sen blir det en lektion mellan 14-15.20 och sen efter det tänkte jag göra datorläxan och kanske göra färdigt engelskan, en summering av boken som jag läste.

Och ikväll ska jag även tvätta, om jag inte gör det innan lektionen sen:P haha:P


Men nu ska jag surfa vidare lite, tänkte lyssna på malmös match sen, den första halvleken dvs:P


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 18 oktober 2010 02:21

Och vi har vunnit vår Conference! Fy fan vilken match idag alltså! Vi vann med 6-3! 

Herregud alltså. Alla var väldigt laddade och fokuserade på uppvärmningen och det bådade gott. Men vad händer sen då? Jo dom gör mål på oss i den andra minuter.. Alla blev HELT tysta.. Och sen jävlar i det spottar vi upp oss. Resten av halvleken spelade vi fantastisk fotboll och kunde gå till halvtidsvila med 3-1 ledning!

Coach sa i halvlek att han tog av sig hatten för oss, för den fina fotbollen vi hade spelat resten av halvleken.

Och ja, peptalk i halvtid. Jag måste säga att det är vår coach riktigt bra på. Jag gillar honom riktigt mycket, han är väldigt vettig och ja, men jag gillar honom!


och vad händer då i andra halvlek? Jo dom går in och gör två mål och helt plötsligt står det 3-3... Vad hände här liksom? Nu blev det väldigt nervpirrande.. Men vi tog oss i kragen och gick in och dödade matchen där, med tre mål. 6-3, pang. Och nu har vi då vunnit vår conference och har hemmaplan i Play Off Spelet. Vi har vunnit våran Conference de senaste fem åren, men tydligen delat det med någon, men i år, då är det bara vi som gäller! Vi har match på onsdag igen, mot Johnson&Wales, och vi vann mot dom med 13-0 sist. Så coach sa, Ja vinner ni inte den matchen så gör jag mig av med alla er och flyttar till ett annat land. Inte till Sverige för där finns ju ni. Men ja, det känns fan bra detta!Så vi fick hoppat i en ring efter matchen och hurrat och haft oss. :) Härlig lagstämning!


Sen efter matchen har jag bara befunnit mig här typ..:) Jag tog en dusch och sen gick jag och handlade lite. Denna helgen har jag svullat så in i helvete så nu blir det strikt i veckan som kommer. Imorgon förmiddag ska jag träffa Annelie och vi ska springa och träna, för vi har dagen av imorgon! Nu börjar min abstinens kicka in, nu har jag inte tränat fotboll på två veckor. Vad händer här? Elin behöver sin svans tillbaka! (Elin utan fotboll är som en ekorre utan svans) Och jag har inte fått spela match sen fredagen innan jag åkte hit.. ABSTINENS. Men bara jag får kommit igång med träningen igen så ska nog min abstinens stillas, men snart är ju säsongen slut!


Fick ett schema på när vi har våra finals till våren, sista provet 3 maj, det innebär att skolan slutar då..:P Underbart!


den här helgen har varit underbar! Att få återhämta sig själv och reloada lite, och hinna tänka en del också faktiskt. Att bara sitta och koppla av och INTE plugga, och jag har verkligen sagt att jag inte skulle plugga denna helgen och jag får fan anstränga mig. Hade tänkt läsa lite marketing eftersom vi har prov i det om lite mer än en vecka men nä, inget plugg denna helgen Elin, det kan du gott vara utan.


Åh herregud förresten, jag satt och kollade på Bonde söker Fru av någon outgrundlig anledning. Fråga mig inte varför. Men iaf, kvinnan(eller tanten) som är med där, hon har pappa tränat i Stehags AIF, och hon är ju bara så sorglig. Jag kollade på hennes speed dejter, och jag ville bara gå och gömma mig så jobbigt det var att bara titta på det.. Och sen, dom där tjejerna som sökt till han den "yngre" killen. Vad fan söker man till Bonde söker FRU till om man är 20 bast? Helt ärligt? när jag såg att där var en tjej som var 20.. Jag bara herregud, hur tappad får man vara? Jag skulle ALDRIG få för mig att söka dit. Jag har inte ens följt det, så jag fattar inte ens varför jag tittade på det..


Sen hamnade jag på Berg flyttar in. Det däremot var väldigt intressant! Hon var hos Anja Pärson i Monaco, och jag fick bekräftat litegrann att det jag trott om Anja stämmer ganska bra, hon är väldigt ödmjuk och gör inte så stor sak av hur rik hon är till exempel.. Sånt gillar vi!



Imorgon är det en ny vecka, så då ska man ta nya tag! Nu har nedräkningen börjat tills jag kommer hem:)


Idag har jag inte haft mitt halsband på mig så mkt kom jag på nu ikväll och jag skyndade mig att sätta på mig det.. Jag fattar inte, innan jag åkte hit hade jag ALDRIG smycken på mig, knappt när jag gick ut och partajjade.. Men nu, nu är jag väldigt noga med att ha detta halsbandet på mig.. Jag har det inte på mig när jag sover, tränar eller duschar, men annars har jag det på mig alltid.. Det ger mig en känsla av att jag alltid har familjen nära och framförallt min syster My.. Jag saknar henne. Jag tror definitivt vi kommer ha några spelkvällar under dom veckorna jag är hemma! :) Så vi får skrattat hela familjen igen.. !


Nä, nu ska jag roa mig lite till på youtube sen ska jag nog knyta mig!


  Jag saknar min bror!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 17 oktober 2010 17:42

Godmiddag får det väl bli för min del!


Icke sa Nicke att jag kunde somna igår, sjukt störigt, när jag hade läst ut boken så låg jag bara och vred och vände mig! Galet! Jag låg och pillade på gardinerna, kollade facebook i mobilen, låg och tittade i taket, smsade folk som inte svarade. SJukt störigt. Jag hade ställt klockan på halv nio, men eftersom klockan var framåt ett när jag somnade så valde jag att ställa den på halv tio.. Sen fick jag ett sms av mamma tjugo över nio som sa att Moster Lotta höll på att installera Skype om jag var vaken!

Jag flög upp ur sängen och loggade in på skype!


Och där satt dom, Moster Lotta, och, barabrabbarbabara MORMOR! Vi pratade i nästan 40 minuter, och det var så härligt att få se dom! Min lilla mormor.. Så härligt! Detta blev jag verkligen skitglad över! Mormor ska förhoppningsvis komma ner i Jul, ja jag hoppas på moster lotta och rickard också givetvis, men jag är sugen på Stek, sås, potatis och inlagd gurka.. Mormors är bäst.. Min mormor är bäst!


Sen efter det stack jag ut och sprang 3 km, också ganska skönt, för idag är det mulet, ingen sol, 22-23 grader, perfekt! Det var skönt!


Sen pratade jag med farmor i en kvart, tjugo minuter, inte pratat med henne så mycket denna veckan för att jag har haft så mycket att göra.. Men det är verkligen mindre än två månader nu tills jag är hemma... Fattar inte det.. Vart tar tiden vägen?


Och nu sitter jag här och ska kila och äta lite i cafeterian, har ätit någon yoggi här, mango, persika och passionsfrukt, den var jättegod!


Match i eftermiddag kl 3, spännande spännande!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 17 oktober 2010 03:11

Ja shit, jag har inte bloggat på över ett dygn! Har ni överlevt? Sunken? Fast Sunken, att sitta fast ute på vischan är ingen anledning till att bara dissa sin blogg;)


Haha ja vad har då hänt sen sist?

I fredagsmorse var det dags för prov.. First Year Seminar, och det gick väl okej antar jag, hade ju knappt pluggat för det eftersom det är ett ämne jag inte prioriterar såå jävla högt.

Sen var det dataklass, vi håller på med Excel nu, och jag som har typ tummen mitt i näven när det gäller datorer kanske kommer ha lite nytta av detta i framtiden, vem vet.


Sen var det det där förbannade matteprovet.. Som varit typ klumpen i magen HELA veckan.. Skulle jag klara det? Men faktiskt, hör och häpna., jag skrev 84% på provet! Och jag var så jävla nöjd över det! Kände mig faktiskt ganska säker när jag satt och skrev provet, blev ngt litet slarvfel som jag hade kunnat utesluta kanske men ändå, 84 %! Woho, där föll en stor tyngd från mina axlar kan jag ju säga, så nojig som jag varit över det. Skrev ju bättre på detta provet än förra, och då var detta provet ändå svårare..

Och vår mattelärare satt och somnade under tiden vi skrev provet.. han har varit lite konstig på senaste tiden.. Han snarkade verkligen och sen behövde han ha lite frisk luft så han lämnade oss där... Man bara eh va?


Sen var det matchdags! Vi mötte SCAD, en av våra största konkurrenter i serien! Vinst med 1-0 blev det, vi hade några träffar i ramen, så kunde definitivt blivit lite mer än 1-0! 

MEn skönt med vinst, fortfarande obesegrade.. :)


Sen efter det skulle jag och Annelie fira att denna helvetesveckan var över..

Vi stannade på publix efter matchen, handlade kakor, chips, läsk, bagels och bestämde oss för att verkligen unna oss en kväll av att svulla.. Den började med en 45 minuter i jacuzzin! Så underbart skönt var det!

Sen lagade vi mat, pasta kyckling och bacon för min del! Och det sjuka var, ingen av oss orkade ens äta upp, och då brukar annelie äta ganska mkt.. Men chips, bagels satte sina spår.. Jag hamnade verkligen i Matkoma, bara låg där på soffan och kunde knappt röra mig. Så vi kollade på The Holiday, med Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black och vad fan heter hon, Kate Winslet? Titanic ni vet?

Tänk om det kunde funnits några yngre versioner av Jude law till exempel.. Mumma..

var väl hemma strax innan elva, låg och läste lite och sen släckte jag!


När jag gick upp idag så skulle jag Skypa med Iza för Moster Lotta och dom skulle komma! Tyvärr så var det dålig internetuppkoppling, och ngt fel på Jimmys jävla dator, så ljudet blev segt och man missade en del coh bilden var knasig. Men jag fick se Moster Lotta och Kusin Rickard lite och kunde prata liiiite med dom! Hoppas dom skaffar Skype så man kan prata lite med dom också! Men dom säger ju att man ska vara glad för det lilla? och det var jag verkligen! Så underbart!


Sen var det dags för träning, och för min del så vart det 2 km och 200 situps och utfallssteg. Det var bara en kort träning.

Efteråt så skulle jag och Annelie gå och fixa med hennes mobil, men innan dess fick hon lite massage på vaderna av mig :) Hon har varit lite tung i benen, inte så konstigt med all träning och matcher vi har!


Och när vi går på vägen ut från skolan, så stannar en av mattelärarna som vi inte har och frågade om vi behövde skjuts någonstans, Mr Mazza. Och när vi stod där så pratade jag med pappa och kom på mig själv med att säga " Pappa, vi ska bara få lift med en kille här, jag har ringer dig om 10 min" haha, pappa blev nog lite chockad och jag försäkrade honom att det var vår mattelärare och att det var ngn vi kände haha, hörde på honom att han blev lite orolig där haha :) Söta pappa:) Fick pratat med pappa i ca 20 min:) Både om träning och lite smått och gott!


En sak här i USA, alla är så jävla långsamma när dom jobbar, det går inte undan direkt.. En kille som hjälper Annelie pratar i telefon samtidigt om en annan kund.. oförskämt tyckte vi.. Men folk är allmänt långsamma här, inte undra på att dom är tjocka och att dom har en halvmeter mellan axlarna och en och en halv meter över rumpan som pappa så fint sa det..


Sen tog vi oss tillbaka till poolen där vi låg till kl 6 ikväll! Det är i mitten av oktober och vi kan ligga vid poolen till kl 6 och solen bränner fortfarande.. Underbart.. Så man fick bättra på brännan lite idag, och läsa en hel del, läser en sjukt bra bok nu, jag vill inte lägga den ifrån mig!


Sen har jag bara kollat på Idol, men nu kraschade Flash player precis när Geir skulle sjunga, störigt! Och nu hade jag tänkt gå och lägga mig och läsa ut den där boken!


Imorgon är det match igen, mot Embry Riddle, och vinner vi den, så vinner vi Conference och får hemmaplan i Playoff et som vi ska spela! Komigen nu Seahawks! Embry Riddle är också en våra stora konkurrenter i serien! Finns tydligen några svenska tjejer också!


Ska ringa farmor imorgon också, inte pratat med henne så mkt denna veckan för jag har haft så himla mycket att göra!


Och idag, för här är det ju fortfarande den 16 när jag skriver detta, så är det prick 2 månader tills jag kommer hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Countdown!


Jag ser sååå framemot att komma hem, men jag ser även fram emot att åka hit i januari igen.. :) I like it here!


Nu mina vänner, säger jag tack och godnatt och hoppas att ni orkat läsa igenom allt!


godnatt,

xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards