elinrosen

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin Rosén - 21 augusti 2010 23:30

Kom på mig själv med att säga att jag svettades som en gris, men vänta lite nu, svettas grisar? My?


Iaf, vi satt ju ute i solen och kollade på killarnas match, förlust med 1-0 och en kille utvisad. Inte lätt. Men molnen försvann och där satt man i gassande sol! Och svettas gör man, något så fruktansvärt! Och dricker vatten gör man ju för att kompensera!

Frågade en av de andra svenska tjejerna, och i oktober blir det tydligen runt 20 grader varmt bara, då kan man ju överleva liksom:) Så fort man är utomhus vill man in!

Till våren kan det dock bli lite kallare, det är tydligen inget strandväder i typ februari, så mamma, eftersom du inte är strandmänniska så kan du komma då:D


Min roomie Danielle har varit och köpt ett litet kylskåp och en micro idag:) Nice som fan!

Ikväll ska vi på ngt möte vid sju, och sen var det ngt kl 9 och imorgon, då är det "movie on the lawn", dom visar en film utomhus! :)


Nu ska jag äta lite mer pringles och sen hänka på dom andra tjejerna!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 21 augusti 2010 20:48

jaha nu är ännu en träning över. Och jag genomförde hela! Vi sprang även 20 minuter på slutet! jag fixade det!

Nu ska vi snart kolla på killarna när dom spelar och sen ikväll vid sju så var där ngt här på dormsen, typ information eller ngt! Imorgon är vi lediga men det är orientation så vi måste vara med på vissa grejer och typ fixa vårat IDkort och sånt!

Nu har jag tryckt i mig vindruvor, twix och pringles! Gott efter träning:p och en klunk coca cola:P Ska börja göra mig iordning för att gå ut i värmen igen! Killarna har tur, för solen har nästan gått i moln!


nu ska vi se om detta funkar då,


länken till Niklas minnessida är  www.niklasrosensminnesfond.se


Hoppas det funkar nu!


igårkväll fick jag en sån känsla av saknad av vovvarna.. Att få träna hund igen.. Min lilla tant och gråmule som ligger där hemma..


anyway, ttyl! :P


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 21 augusti 2010 03:21

Ja som sagt, idag har verkligen inte varit en bra dag. Alldeles för mkt tankar som är utspridda i mitt huvudet och som tynger ner mig.


En positiv sak är att jag dock tränade hela träningen idag. Inte så jobbig träning eftersom det var match igår, eller ja, den är ju ändå relativt jobbig för mig som inte är van vid det.

Idag körde vi lång stretching, och sen "cirkeln" som vi kallar den hemma bara det att här står vi i en fyrkant.. Körde lite volley, lår, nick, fot-fot, fot-lår-nick, dubbelnick och sånt. Sen körde vi 2*20 minuter possesionspel! Cooldown och sen stretch.


Ganska många i laget skulle över till Johanna och Annica och käka tacos, men jag mår inte alls bra. har en sån jobbig klump i magen/bröstet. det är nog oro och stress. Och idag såg jag filmen som är gjord i minne till Niklas, och även hemsidan, www.niklasrosensminnesfond.se, och det gjorde att jag satt här och grät! Sen ringde jag mamma och grät lite till. Det ärså frustrerande att vara här borta ibland. Att inte kunna vara där hemma och krama om dom som behöver det. eller sno en kram när jag själv behöver en. Det var likadant igår, hade så himla ont i magen/bröstet att jag inte kunde stå upp.. fick hoppa över pizzan och kila hem och lägga mig.. Jag är en tänkare, det är jag, och eftersom jag ofta vill ha stenkoll på vad som gäller och på vad som händer så har jag såå mycket att tänka på.. Massa saker som virrar omkring.. Och så går jag gärna och oroar mig väldigt mkt, förmodligen en del i onödan. Tänk om man bara kunde ha en inställning som säger det löser sig? Ni vet Timbuktus låt? Tänk om.


Ikväll kom även min rumskamrat hit. Danielle heter hon, 18 år gammal från New York, det kommer nog bli kanon! Vi får väl bounda lite de närmsta dagarna och sen när skolan börjar!


Kvällen har jag spenderat vid datorn. Kilade iväg och köpte lite frukt och gottis sen har jag kollat ett avsnitt av Doobidoo och ett av Allsång på Skansen.. Smsat med folk där hemma som behövs och kan hjälpa mig.. Folk tror alltid att jag är värsta starka personen som fixar allt, men så är det inte alltid, it's hard on me you know. Och sen att man råkar visa mycket känslor här iom att man gråter en del nu dessa dagarna, det är nytt för mig.. Jag är ju kanske inte den mest öppna personen, och jag väljer väldigt noga vem jag ska vända mig till med mina absolut innersta känslor och tankar, och det är i stort sett inte många fler än min närmsta familj.


Imorgon är det träning kl 12, sen ska vi nog kolla på killarnas match och sen är vi lediga på söndag..


Har kollat lite på böcker och så, ska försöka pussla ihop det så det blir så billigt som möjligt.. inte det lättaste.. Elin Rosén, den fattigaste kyrkråttan på jorden..


jag vet att jag är tjatig, men det är fan inte lätt... Och att man ska behöva prata med nästan alla på engelska gör inte saken lättare... det är dock ganska skönt att träna... men det är tufft.. jag vill att allt detta jobbiga ska vara över så jag slipper tänka på det och kan komma in i vardagen..


här kom den djupa bloggen känner jag.. sry.


idag fick jag pratat med min mormor, och det gör mig så himla glad! Hon blev väldigt överraskad men väldigt väldigt glad över att jag ringde! Saknar alla där hemma! <3


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 20 augusti 2010 17:21

Ja igårkväll och denna dagen hittills har varit väldigt tuff! Mycket tankar som far runt i huvudet och det gör mig lite nere.


har iaf fått ringt hem och pratat med både moster Lotta, mormor och farmor!

det var väldigt uppskattat! Både från min sida och deras.


Jag återkommer ikväll med ett längre inlägg och kanske lite djupa tankar!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 19 augusti 2010 03:41

Idag är det onsdagkväll, dagen för en match. Normalt sett så har vi en pregame träning, med walktrough, laget som ska spela och så. Men eftersom det fortfarande är en träningsmatch imorgon så skulle vi inte ha det som vanligt.

Kanske ska ta dagen från början!


Eftersom vi bara skulle ha en träning idag kl 14 så såg alla fram emot sovmorgon!

Tji fick vi på dormsen iaf! kl 7 vaknade jag, då var det MiM, MexicansintheMorning, som började klippa gräs och ha sig precis utanför! Jävla idioter! Men men, somnade om en stund och vaknade halv nio! På med datorn och prata lite med mamma och så. Det är en lagom tid att prata med dom där hemma!

Låg kvar i sängen en bra stund, sen skulle jag kila över till Annelie och Mia för att äta frukost! Typ här i kafeterian serverar dom bara frukost mellan åtta och halv nio nu innan skolan börjar. Kul.

Efter jag varit hos mia och käkat så lånade jag med mig hennes hammare! Behövde den för min trådkorgsställning! Det lät så in i helvete när jag bankade, tur att jag inte bor med någon just nu:P


Men har pulat litegrann här i rummet idag också, städat litegrann för här ligger en del saker utspritt! :P

Gick lite tidigare till träningen för Jess, en av sjukgymnaster, skulle testa en grej för mina blåsor. Dom sitter liksom på så jävla jobbiga ställen, inte under tån, inte på sidan, inte på ovansidan utan mitt framme på! Hurts like hell! Men denna gången gick det lite bättre! Jag var med på hela träningen! Men det är fortfarande så att det är en 5-8 st som går av, så säger till och med Coach, börja inte träningen, och sen gå av, utan vila istället. Så idag gick typ tre st av i mitt lag, hur kul är det liksom? För helvete, bättre ni stannar av då! Visst att man vill prestera och så nu på Preseason men vill ni försöka nu och inte kunna vara med senare? Go for it. Puckon.


Efter träningen så gick jag, Mia och Annica till MetroPCS, en mobilaffär! Skaffade ett litet billigt abonnemang där jag smsar gratis internationellt och ringer gratis till fasta hemtelefoner hemma! Underbart! Eftersom det var natt hemma hos er när jag fick den så har jag bara testat litegrann! Men fått några svar, dock inte från jockes Iphone, jävla Iphone skit jocke;)

Det är en samsung, kostade 40 dollar, ganska billigt för en telefon! Den är röd, har ett helt tangentbord vilket iofs är skönt, men tar nog ändå en stund att komma in i den!


När jag kommit tillbaka till rummet så hoppade jag in i duschen. Och det konstiga är att typ duschmunstycket sitter ganska lågt, så jag fick typ rikta den rakt ut och böja huvudet bak för att kunna duscha håret, sjukt skumt! Är jag för lång?!


Kilade iväg till Mia och Annelie för att gå med dom till Teamdinner hemma hos Johanna, Elina och Sofia! Vi käkade gott, lasagne och pastasallad och glass med jordgubbar och vindruvor till efterrätt! Dock hoppade jag över efterrätten, är ju inte så överdrivet förtjust i glass!


Så nu har jag kommit tillbaka till rummet, och ska bara chilla lite. imorgon är det sovmorgon som gäller också, bussen går kl 3 till matchen! Jag frågade Coach om jag skulle ta med mig skorna, ch det skulle jag , kunde hjälpa till på uppvärmingen och så!

Jag får tydligen följa med på en del bortamatcher ändå, kunde hjälpa till på uppvärmingen och kanske filma matcherna! Jag är glad så länge jag får följa med!

Nästa vecka ska vi tydligen till South Carolina!


Förresten, har kollat in mitt schema nu, har en lektion på måndagar! Sweet! har ganska chill schema och jag ser väldigt mycket fram emot att sätta igång! Jag vill komma in i vardagen lite! Få rutiner och komma till ro!


Det finns två anledningar till varför jag inte sovit på mitt rum förrän nu. Dels att jag är ensam i rummet, inte så kul. Fast ändå lite skönt.

Och sen så fick jag reda på efter en natt här att min nioåriga kusin gick bort i en motorcrossolycka. Jag blev väldigt krossad och helt förtvivlad och det var rent ut sagt helt förjävligt att vara här. Därför bestämdes det att jag skulle få sova hos Annelie och Mia, mina nära vänner hemifrån. Så att dom kunde stötta mig och vara med mig.

Jag kan inte säga hur glad jag är att jag har dom här, att redan känna någon och kunna prata ut, gråta mot en axel. Jag har fått ett otroligt stöd från tränarna och mina vänner. Det var fruktansvärt jobbigt vissa stunder och jag ville inte göra annat än att åka hem på studs! Jag fattar inte att detta händer igen. För fyra år sedan gick en av mina andra kusiner bort, vid elva års ålder. Även det en tragisk olycka. Det tar tid att smälta sånt här, och ibland kan jag fortfarande inte fatta det. Robert borde komma gåendes in genom dörren när som helst liksom. Likadant nu. Jag kan inte förstå att jag inte kommer träffa Niklas fler ggr. Det går emot naturen när små barn rycks ifrån så hastigt.

Och det suger verkligen att inte kunna vara hemma och hjälpa till att stötta min egen familj, Niklas familj och dom som behöver det mest. It sucks!


Och att inte kunna gå på begravningen, visst det är sjukt jobbigt, men det blir som ett final closure liksom. Men nu får jag göra det bästa av situationen helt enkelt! det går som sagt upp och ner, goda stunder och dåliga stunder.


Nu ska jag bara svara på några mail och sen sova!


"I hate quitters" Coach T


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 18 augusti 2010 15:03

Ja då var första natten avklarad på rummet! :)

Igårkväll gick jag först och åt med annelie och vi satt i poolen och jacuzzin ett bra tag! Sen kilade jag tillbaka till rummet!


Fick hjälp av två av tjejera, Josefin och Johanna, att flytta ut översängen i våningssängen! Sen stod vi och snacka en sväng om allt möjligt och sen satte jag igång! Först skulle jag gå med en lista och skriva i i vilket skick allt var i rummet, segt som fan! Men mitt rum ser helt okej ut och det är mest så att jag inte ska bli betalningsskyldig  för något som jag inte gjort!

Började fixa först med sängen, bädda fint den med mina nya Ikea lakan! Blev perfekt! den skiten jag köpte på Walmart var helt äckliga och ovant att sova i!


har fått hängt in lite kläder, hängt upp mina gardiner för "garderoben", satt fram tvättkorgen, lagt mattor i badrummet och lite sånt.

Ska låna en hammare av Mia så att jag kan banka ihop min trådkorgsställning!


Idag på schemat, träning kl 2, och innan dess ska jag kila till mia och annelie och äta frukost, för dom flesta tjejerna tog sovmorgon, dom serverade typ bara frukost mellan åtta och halv nio idag, blir nog bättre när skolan börjar!

Sen ska jag ta med mig hammaren, gå hem och fixa i min röra:)

Och innan träningen ska jag och Mia gå och fixa ett abonnemang till mig, där man ringer gratis till hemtelefoner och smsar gratis till sverige för 60 dollar i månaden! Asbra!


Men nu ska jag nog fixa till mig lite och sen kila iväg och äta frukost! :)


här kommer några bilder till!

My, vad sägs om denna spindeln? Fattar du hur stor den är?

  Kolla den GULA hummern liksom. Man ser såna överallt, hummer hummer hummer!   Mia sitter i trainingroom och väntar på annelie! det är här vi får alla våra behandlingar och blir omplåstrade!   Här får Annelie is och elektroder på sina benhinnor! Här löser man allt med is, ge tjejerna en ispåse och sen lindar vi gladpack runt!   Sista bilden som togs i Sverige, tack systrar! <3

 

Och här har vi älskade fille! Ja och my då ;)


Nu ska jag kila och äta frulle!

Ha det bra!


 xoxo 

Av Elin Rosén - 17 augusti 2010 19:34

Tjo! har fått igång datorn nu!

Här kommer en bild eller två, det är allt jag hinner just nu!



   detta är röran i mitt rum just nu, denna ska fixas ikväll!

  Här är vi nere i DownTown och kollar lite, dom andra tog smoothie, men vad fan, jag drog till med en muffins med glasyr på! Jag nyttig? nej för fan!    


Och detta är Elin aka Kräftan Rosén som har bränt sig i fejjan! 


kommer mer snart!


ha det bra där hemma!


xoxo

Av Elin Rosén - 15 augusti 2010 19:42

Idag var första lediga dagen för oss!

Självklart vaknar man kl 8 ?!?!? Goddag yxskaft liksom!


det blev lite datortid och sen frulle och sen drog jag och mia ut!

 Vi kilade till en affär som heter sports authority, typ som ett stort stadium!

Det tog väl en kvart tjugo minuter att gå dit! VARMT! Svetten rann på näsan!

Det var en underbar känsla att komma in i kylan i affären:P

Jag köpte ett par flipflops från nike, riktigt sköna, sen köpte jag en sporttopp på rea, ett par vanliga shorts, ett par typ cykelbyxor aktigt att ha när jag tränar och ett par korta cykelbyxor, och dom var rosa! Blev en sån gympasäck också, ni vet såna man hade när man gick till gympan när man var liten? Sån köpte jag att ha till träningarna :)


Vi hade planer på att dra till stranden idag, men just nu åskar det och regnar litegrann och blåser så vi tog bara ett dopp i poolen! Ikväll ska vi nog gå ut och äta ett gäng tjejer! Jag ska tillbaka till mitt rum och fundera på vad jag ska handla på IKEA imorgon, måste piffa till rummet lite! Ska kolla lite hur de andra tjejerna har gjort!


Tabbade ju mig med CSN, jag har glömt att ta ett merkostnadslån, så nu måste jag ringa CSN imorgon och få det fixat illa kvickt! Men det löser sig nog!


annars går det upp och ner, bra dagar dåliga dagar bra stunder och dåliga stunder!


Men men, nu får det räcka för denna gången!


Puss o kram skumbanan

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards