elinrosen

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin Rosén - 26 juni 2010 15:13

ÄNTLIGEN! NU har jag semester! Funderar på att fira med ett glas vin eller två ikväll! Kör inte till stockholm förrän på tidigt på måndag morgon! Sitter här och har nyss kommit ut ur duschen, lyssnar på Rap das Armas, den låten som jag mest förknippar med förra sommaren och framförallt studentveckan! Nu ska jag leva livet i två veckor!


 


Puss!

Av Elin Rosén - 26 juni 2010 07:19

Yes, tre och en halv timme kvar tills jag går på semester i två veckor! Hoppas solen kommer fram för då blir det nog stranden senare!


Puss

Av Elin Rosén - 24 juni 2010 08:24

Idag är jag fanimej trött. Som vanligt kommer vi aldrig i säng i tid. Men nu blir det sova hemma ett par nätter så då kanske man får rätsida på sömnen igen.


Ska jobba till 14 idag, och imorgon 13-19 och på lördag 7-11, sen går jag fanimej på semester i två veckor! Ska bli så skönt!!!  Hoppas på fint väder uppe i västerås också bara!




  

Puss.

Av Elin Rosén - 23 juni 2010 17:05

Egentligen är detta som en söndag för mig, nu har jag haft min helg och ska jobba imorgon igen, 05.30-14 Woho.


Ikväll blir det en lugn kväll, får se vad den har ett erbjuda!


Idag har vi plockat ner studsmattan som stått hos pappa och bytt ut den mot Jockes, den är en aning bättre om man säger så!

Jocke har även en bounceboard, typ som en snowboard fast i typ gummi som man hoppar med på studsmattan och gör tricks med! Jag har oanade talanger;)


Puss


Av Elin Rosén - 23 juni 2010 00:11

träningen idag var rolig, men jobbig. thats all I got to say.



Jag hatar att inte kunna hjälpa till när du mår så dåligt... :/  

i really hate it..     



Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns



Puss
Av Elin Rosén - 22 juni 2010 11:48

Tjockis dag idag. Eller nä, blev frulle med Jocke, bullar från Hydro, dom är man ju inte trött på efter två år eller sådär nä.. Nu har jag bara två pass kvar att jobba sen har jag semester!!! Ska bli så himla skönt! Och efter det blir det inte många veckor till där heller.


Idag ska jag köra till tippen, har en del som behöver slängas, det behöver bort för att jag ska få ordning på mina grejer! Jag har ju kläder i massor, och man använder ju faktiskt inte en stor del av det..


det här blev nog ett ganska meningslöst inlägg känner jag. Sista träningen ikväll, återkommer väl efter det!


Puss

Av Elin Rosén - 21 juni 2010 12:14

Ja då är det ny vecka nu, och man brukar väl säga ny vecka nya tag?  Jag vettefan, jag tror denna veckan kommer bli likadan som den förra  


Idag ska jag jobba 14-24. Och nu på förmiddagen har jag hunnit rensa min garderob här hos mamma, har ju inte bott här på sju månader och har jag inte använt kläderna på sju månader lär jag nog inte göra det de kommande två heller. Plockat undan en del grejer hos pappa, får fortsätta imorgon, för då ska det köras till tippen och slängas massa grejer så jag får rätt på mina kläder och dylikt!


Inatt sov jag verkligen som en stock, och det var välbehövligt kan jag säga!


På fredag är det midsommar, och igår fick jag frågan " Du ska väl ut och festa?"

Och då insåg jag, nä, jag har aldrig festat på midsommar, jag har alltid varit med familjen eller tagit det lugnt med vänner, jag ser ingen anledning till att supa mig full bara för att det är midsommar. Nä lite midsommarmat och massvis med jordgubbar och socker så är jag nöjd!


vad har ni på era jordgubbar på midsommar?

Själv öser jag bara på med strösocker! Ju mer desto bättre! Men sån är jag  


Tre pass kvar sen blir det semester...   


Puss!



Av Elin Rosén - 20 juni 2010 20:01

Idag har jag jobbat 6.30-12 ( ska bli så skönt att sluta jobba där..) och sen var det direkt iväg och spela match. Min sista match med laget, tror inte jag hinner spela någon mer. Vi förlorade tyvärr med 2-1, en målvaktstabbe och lite annat.. Trist att inte få avsluta med en vinst.. Men sånt e livet.

Anyway, artikeln i tidningen blev riktigt bra tyckte jag, dock finns den inte på nätet så jag kan inte länka.. Efter matchen var det till att åka hem och duscha, orkade inte plocka undan varken hos mamma eller pappa.. Sen beställde jag och Andy kebab, och det var nog fan det godaste jag ätit på flera dagar. Nu har jag ju iofs inte ätit så mycket de senaste dagarna men ändå.


Idag fick jag min första trepoängare i tipset när Paraguay slog Slovenien med 2-0, Italien spelade 1-1 mot Nya Zeeland, JÄVLA SOPOR och jävla filmare! Alla är så i Italien alltså, hatar Serie A. Ikväll är det Brasilien-Elfenbenskusten, och mitt tips är 1-3, alltså vinst för Ivory Coast.. Vågat, men går den in så är jag grym:) Eller förlåt, jag och Jocke är grymma;)


Andy ligger och ritar lite och jag sitter här och bloggar.. Mysigt:)


Imorgon jobbar jag 14-24, men innan dess blir det lite sovmorgon och sen måste jag fixa till hemma hos mamma så att jag kan ta dit mina kläder, slänga lite kläder för jag ska köra till tippen på tisdag med massa grejer!


Snart snart snart ska jag till Västerås, har saknat Wicky så mycket! Ska bli så mysigt att komma dit igen! Trivs som fisken i vattnet där uppe!


Puss

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards