elinrosen

Alla inlägg under maj 2010

Av Elin Rosén - 10 maj 2010 19:52

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

detta är min gråtlåt. Jag tänker oftast på min kusin ,Robert 11 år som gick bort 2006, när jag hör denna. I nian när vi hade avslutningsmiddag i Torna Hällestad, vad händer? Jo självklart spelar dom denna låten som sista låten, och jag klarar inte av det och måste gå ut, där jag börjar gråta. detta var en vecka efter han hade gått bort. Än idag, 4 år senare, känns det inte riktigt verkligt. även om jag varit där uppe väldigt många gånger efteråt, så känns det inte verkligt. Han är bara bortrest och kommer snart hem. <3



Idag har jag tänkt väldigt mycket på Hector också. Vissa dagar saknar jag honom så fruktansvärt mycket. Min lilla plutt som alltid sov under täcket och kloss intill mig.

  


Puss.

Av Elin Rosén - 10 maj 2010 13:49

Feber. Feberfrossa hela natten, vilket resulterade i minimalt med sömn. Inget vidare. Sover, äter choklad, tittar på tv, läser. Så ser min dag ut. Cya.



Puss.


Av Elin Rosén - 9 maj 2010 14:06

Jag tar Diana Gabaldon och Jennifer Aniston med mig till sängen. Ska bara köra ut Maja ur Mys rum, blir inte det lättaste, den damen fattar inte att jag behöver vara för migsjälv ibland. Självklart följer mina goda vänner Chips, Coca-Cola, Marabou Digestive och Mars med. På ett hörn kommer Skånska Dagbladet och Kvällsposten att tränga sig med också.


  


Puss.

Av Elin Rosén - 8 maj 2010 11:21

Där finns ett humle och dumle par som brukar komma in på kvällarna, fulla och dryga. Dom handlar alltid choklad, filmer eller cdskivor. och cigaretter.

Igår var dom lika dryga som vanligt och jag kan inte vara lika trevlig mot dom som mot alla andra.


Humle och Dumle: Kan du inte se lite glad ut?

Jag: Nä.

Humle och Dumle: Kom igen, varför kan du inte vara lite glad?

Jag: Jag blir glad när ni går ut genom dörren.

Humle och Dumle: Va? Varför det?

Jag: 144.50 kr tack.

Humle och Dumle: MEn kom igen, ett leende kan vi väl få.

Jag fortsätter bistert tugga tuggummi och ignorera dom.

Får pengarna och han sin växel. Frid och fröjd när dom äntligen gått ut genom dörren.

Suck, det är alltså humle och dumle och dom jävla snorungarna som kan få mig på detta humöret.


Drömde om dansgalan inatt, spelade upp olika scenario av vad som kan hända, haha lite roligt att ett av dom slutade med offentlig utskällning och en örfil. Haha.


I eftermiddag blir det att åka till malmö och kolla när dom möter åtvidaberg, woho.


Puss.

Av Elin Rosén - 6 maj 2010 13:29

Jaha, torsdag idag. Ställde klockan på halv nio, gick upp kvart över nio, rastade Aagje, åt frukost, satte på datorn. Hamnade i sängen tio för att läsa, somnade kvart över tio, gick upp halv tolv, sen blev det Revinge med Aagje ett tag. Nu är jag hemma igen, börjar jobba kl 15. Ser inte ut som hela helgen blir ledig, kanske måste hoppa in och jobba på lördag. kul. nejtack. jobbar till 22 ikväll. skulle pluggat SAT. pallar inte. ingen bra dag. too much thoughts. on the future and the past and the present. svammel. vill bara sova. vill bara gräva ner mig. vill gå i ide. vill va rik, vill va bäst, vill säga upp mig på studs, vill bara fly, vill bara gråta. no good day today. no happy thoughts.



Puss.   

Av Elin Rosén - 5 maj 2010 12:02

Jaha, 11 timmars sömn inatt kan man leva med. Nu känner jag att jag är på väg in i en läsa mycket period. På sommaren läser jag hur mycket som helst, finns inget bättre än att ligga på stranden och sola och läsa.


Nu har jag kört tre pass på gymet, har haft träningsvärk efter båda dom första och jag kommer nog ha det efter detta också, ett bevis på att jag inte är så tränad i överkroppen men också ett bevis på att det ger resultat. :)


Ikväll ska jag jobba för My, 17-22, och imorgon slipper jag mitt morgonpass men ska jobba typ 15-22 istället, sen jobbar jag 18-24 på fredag, och sen mina vänner, jag har INGET planerat för denna helgen, så himla skönt!


Det har varit en sak som jag stör mig på sjukt mycket på jobbet. Det är ungdomar, säg kanske 12-17 åringar. FY för i helvete vad otrevliga man kan vara.. Säger inte hej när man kommer fram till kassan, säger inte tack när man får växel, plockar inte undan efter sig. Är uppnosiga och beter sig allmänt otrevligt. För helvete, uppfostra era barn! Det är det värsta jag vet alltså. Till och med dom små barnen är tio gånger trevligare. Och kom inte och säg att det är för att ungdomarna är blyga, det är bara ren jävelskap och ouppfostrat. SHAPE UP!

 

Puss.

Av Elin Rosén - 3 maj 2010 20:15

jag har kommit på en sak, måndagar är som fredagar för mig varannan vecka. För nu har jag jobbat 5 dagar i rad och är ledig två, så tisdagar och onsdagar är ju helg för  mig:) Kanske därför jag alltid är så glad på måndagar?:)

Kände mig extra trevlig idag faktiskt.


nä jag har nog inget jättevettigt just nu att skriva.

tänkte dra ett inlägg om ouppfostrade ungdomar men pallar inte nu.

Ska gå ut med Aagje nu och sen ska jag iväg.


Puss

Av Elin Rosén - 2 maj 2010 06:52

Jag tror att det är ganska många som skulle rynka på näsan om jag berättar vad jag sysslar med fr tillfället, nu vet ju en del redan, men shit the same. I like it!



Annars, ge mig sömn! Att jag aldrig kan lära mig! typ 4.5 timmars sömn inatt, jobba 8.5 timmar, till 15. Sen ska jag vara snäll och köra till Malmö, jag är alldeles för snäll har jag kommit fram till!


Puss

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards