elinrosen

Alla inlägg under december 2009

Av Elin Rosén - 14 december 2009 11:29

izzie har just nu krupit upp i mitt knä och ligger och sover, så mysigt!

Av Elin Rosén - 14 december 2009 11:03

izzie gillar pinnar :)

Av Elin Rosén - 13 december 2009 12:11

Ja då har man jobbat 5½ timme nu, nu är det snart dags för träning, ska bli kul, inneträning. kallt som fan är de tute nu också, anyway, har j´ju andå inget att skriva nu så ill be backl later.


Puss!

Av Elin Rosén - 12 december 2009 18:50

Uppstigning 06.10 en lördag för att jobba, woho. Iaf, jag vaknade ganska pigg och utvilad för en gångs skull, ( trots ett fyllesms kl 05.15) var på jobbet 06.31 Kände mig för en gångs skull ganska glad och så, trots att man ska jobba en lördag. kunde liksom hittat på något bättre.

Anyway, där stod jag i godan ro och gjorde baguetter då jag ser en bil köra in som ser misstänkt lik ut min chefs bil, och jodå, kl 8 kom han och där var denna trevliga lördagen förstörd.

Han åkte iofs vid halv tio och hade inte jättemkt att klaga på för en gångs skull.


Dagen förflöt väl ändå ganska bra tycker jag, kl 11 kom jonathan så man fick lite sällskap iaf. Förutom att vi hade asmkt att göra , det var ju inte så att vi har sjukt mkt varor på lagret, typ 5 lösgodispallar som ska upp på hyllorna, fixa det säger han, gör det, det måste upp and so on. Vi fick upp 2 ½ lösgodispall på hyllorna, så nu står där 2 ½ pall kvar på lagret, det lär ta ett tag innan vi får upp dom på hyllan.


Efter jobbet stack jag direkt hem och åkte med Marie ut på revinge och gick med Izzie och Aagje, vi har knappt pratat på hela veckan så då har vi alltid mycket att prata om. Hela den här situationen med hundarna, Izzie, Aagje och Maries flytt, allt detta kommer ca 10 år för tidigt i mitt liv. Hade jag varit 29 hade jag något sånär kunnat veta hur mitt liv hade sett ut ett år framåt, som det är nu så kan jag inte det, jag har ingen aning om var jag befinner mig vid denna tidpunkten nästa år. Det är det som gör det så svårt att binda upp sig att skaffa hund.


Nästa år kommer det att bli tomt utan Marie, vi har alltid något att prata om, vem ska jag nu säga till " Du Marie jag har tänkt på en sak" detta säger jag ofta då tankarna har vandrat iväg angående hundarna och jag måste fråga något, alltid börjar jag min mening så, och jag blir alltid lika arg på migsjälv. vem ska jag gå ut på revinge och gå med? vem ska följa med mig på tävlingar? vem ska jag skratta och prata med? Självklart kan jag både skratta och prata med resten av min familj , mina syskon som jag delar nästan allt med, marie vet allt. Hon kommer med goda råd och får en att se det ur ett större perspektiv och hon har fått mig att förstå att världen har så mycket mer att erbjuda än lilla Veberöd, och jag kan klara vad som helst bara jag bestämmer mig för något. Hon är en kvinna att se upp till, så stark och driven, låter minsann ingen säga åt henne vad hon ska göra, all den kunskap hon besitter är så värdefull att få höra som ungdom, hon kan lite( eller mycket) om allt, grekisk mytologi, svensk historia, hundarnas historia, stamtavlor, ja detta är ju självklart bara en bråkdel av vad Marie kan och som jag fått ta del av under dessa snart tre åren.


Jag kommer aldrig glömma mitt första möte med Marie, hon var hemma hos pappa och han hade grillat, jag kommer dit, Marie står och röker och pratar ganska upprört i telefon, massor med hundar springer omkring och jag ville vara artig och hälsa, det blev ingen ordentlig hälsning mer än ett hejande och jag gick därifrån.

Inte kunde jag i min vildaste fantasi då tro att hon skulle komma att bli en av mina bästa vänner.


Herregud säger jag bara, alla de gånger vi har varit ute och tränat, alla de gånger vi har gått ute på ljungen och pratat, vi har pratat stamtavlor inom både holländare, malle och shih-tzu. Tänk, för tre år sedan visste jag inte vad ett spår var, skyddsarbete vad är det? sök? rapport? huh?

Nu har jag tävlat i lydnad, varit på läger, tittat på bruks sm, tagit emot tre valpkullar, skrivit ett projektarbete om spårarbete, varit med och lärt upp två hundar som inte kunnat spåra innan.


Marie har hjälpt mig mycket med min självkänsla, jag har alltid haft svårt för att stå och prata inför folk, ännu värre att stå med en hund framför folk och träna. Nu har jag till och med tävlat framför folk jag känner utan att bryta ihop. Hon har fått mig att inse att jag måste tro på migsjälv, våga misslyckas för att lyckas.


När jag läste Maries blogg idag så stod jag på jobbet och blev tårögd, jag visste ju att dom skulle flytta, men inte så snart. Anyway, det är ju inte så långt till stockholm  


Puss!

Av Elin Rosén - 11 december 2009 22:06

ja vad gör Elin Rosén en helt vanlig fredagkväll när hon ska upp och jobba dagen efter? jo jag vet, hon surfar runt och kollar intressanta mallekombinationer! vad hände här liksom? hittar inget interssant i sverige dock.


ibland undrar jag hur mitt liv hade sett ut nu om jag inte hade träffat Marie? jag tror ju inte jag hade suttit en fredagkväll och kollat runt på mallekombinationer. hade jag varit där jag är idag? hur hade mitt liv sett ut? hade varit intressant att veta.


   Det här är ett par månader sen... Hector <3


Puss!


Av Elin Rosén - 11 december 2009 20:16

Nej just det, det är fredag idag. oj oj vilken dag på jobbet, full rulle hela tiden, lagret fullt med varor, massor med folk, slut på sedlar and so on.


nu har jag ätit tvmiddag med mamma, hasselbackare och lövbiff, och nu fortsätter idol strax.

klockan ringer 06.00 så det blir sängen direkt efter idol, bör vara på jobbet vid 06.30 sen jobbar man till 15. kul. i need the money.


well well cykelställ, ha en trevlig fredag!


puss!

Av Elin Rosén - 11 december 2009 14:36

ja nu är izzie inte så jävla söt längre, hon hade tagit sig ur buren och ut i lägenheten när my kom och skulle hämta henne. jävla hundskrälle, hon har alltså bräckt upp pinnarna och ålat sig ut. ja, just nu är hon itne värd mer än vatten i mina ögon.

Av Elin Rosén - 11 december 2009 09:16

Jag tror det där var tyska, men jag har ingen aning. Iaf, sovit som en stock inatt, vaknade halv nio av klockan, sen ville Izzie inte sova mer, nu försöker hon få tag på ett ben som ligger under soffan.. suck. Idag är det jobb 12-18 som gäller, men först, en långpromenad med Izzie så hon blir någorlunda trött, hostan är mkt bättre än i onsdags, det är skönt att höra.


Ja, har ju gjort ett träningsschema nu, kan ju säga att jag har träningsvärk i rumpan och ner mot låren, trots att jag stretchade! Men men, det är bara att ligga i ikväll igen. Ikväll blir det även Idol, och lämna av Izzie, sen jobb hela helgen. Yay.


inte bra att ligga vaken och smsa om kvällarna, man somnar ju aldrig.


Puss!

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards